Saraç İlkokulu
GÖRECEK MAH. SARAÇ KÜME EVLERİ GÖRECEK KÖYÜ SARAÇ MEZRASI ILKOKULU BLOK NO 83/1 MURADİYE / VAN

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Muradiye ilçesinin köy okulları arasında önde gelenlerinden olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Yapayarak yaşayarak kalıcı öğrenmeyi sağlayan, Eğitim materyallerince zengin sınıflarda etkileşimli eğitimlerin sağlandığı modern eğitim ortamlarının olduğu öğrenme ortamları yaratmak.

Normal Eğitim

Soba

Öğretmen Servisi Bulunmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl Merkezine 90 Km, İlçe Merkezine 12 Km uzaklıktadır.